sreda, 22. junij 2016

Sladice brez glutena za brezskrbno sladkanje tudi pri alergijah

Sladice brez glutena vas bodo očarale s polnostjo okusa

Peciva in ostale sladice brez glutena
Le malokdo izmed nas ne mara sladic. Na srečo jim ni potrebno odreči, tudi če trpite za različnimi preobčutljivostmi na gluten. V bogato založeni spletni trgovini Peki.si boste namreč našli različne mešanice za pripravo sladic brez glutena, kot so biskvitna peciva brez glutena, keksi brez glutena, piškoti brez glutena, pecivo v lončku, royal icing in še bi lahko naštevali. Med izdelki brez glutena se najdejo tudi različne dekoracije (jedilne barve, posipi, bonbončki…), ki jih lahko odlično kombinirate s sladicami brez glutena. Predpripravljene mešanice za sladice brez glutena vam bodo prihranile dragoceni čas, kar pride zelo prav v primeru nenapovedanih obiskov, ko morate nekaj ponuditi zelo na hitro. V sladicah brez glutena bodo zagotovo uživali tudi tisti, ki jih ta snov ne povzroča težav – preprosto zato, ker iz skrbno pripravljenih mešanic Rue Flambee nastanejo dišeče, sočne in mehke sladice.


Pecivo brez glutena za vsak okus

Sladice brez glutena lahko ustvarjate iz mešanic različnih okusov: kakav, pistacija, črni ribez, jagoda, breskev, mandelj, borovnica in drugi. Priprava sladic brez glutena je hitra in enostavna: mešanici dodate vodo in v nekaterih primerih jajca, premešate in spečete. Za pripravo slastnega peciva brez glutena ne potrebujete nobenega kuharskega znanja. Peciva brez glutena lahko med seboj poljubno mešate in na ta način ustvarite barvite kreacije. Mešanice za različna biskvitna peciva brez glutena so vam prav tako na voljo po zelo ugodni ceni.


Keksi brez glutena

S pomočjo mešanic Rue Flambee lahko naredite tudi krhke kekse brez glutena, ki se podajo k čaju, kavi ali kakavu. Ponudite jih lahko na različnih praznovanjih, saj lahko gostje kekse brez glutena pojejo v enem samem grižljaju. S tem boste tudi pokazali, da ste mislili prav na vsakogar – tudi na ljudi z alergijami. Obiščite našo spletno stran in si oglejte bogato ponudbo mešanic za kekse brez glutena.