sreda, 22. junij 2016

Sladice brez glutena za brezskrbno sladkanje tudi pri alergijah

Sladice brez glutena vas bodo očarale s polnostjo okusa

Peciva in ostale sladice brez glutena
Le malokdo izmed nas ne mara sladic. Na srečo jim ni potrebno odreči, tudi če trpite za različnimi preobčutljivostmi na gluten. V bogato založeni spletni trgovini Peki.si boste namreč našli različne mešanice za pripravo sladic brez glutena, kot so biskvitna peciva brez glutena, keksi brez glutena, piškoti brez glutena, pecivo v lončku, royal icing in še bi lahko naštevali. Med izdelki brez glutena se najdejo tudi različne dekoracije (jedilne barve, posipi, bonbončki…), ki jih lahko odlično kombinirate s sladicami brez glutena. Predpripravljene mešanice za sladice brez glutena vam bodo prihranile dragoceni čas, kar pride zelo prav v primeru nenapovedanih obiskov, ko morate nekaj ponuditi zelo na hitro. V sladicah brez glutena bodo zagotovo uživali tudi tisti, ki jih ta snov ne povzroča težav – preprosto zato, ker iz skrbno pripravljenih mešanic Rue Flambee nastanejo dišeče, sočne in mehke sladice.


Pecivo brez glutena za vsak okus

Sladice brez glutena lahko ustvarjate iz mešanic različnih okusov: kakav, pistacija, črni ribez, jagoda, breskev, mandelj, borovnica in drugi. Priprava sladic brez glutena je hitra in enostavna: mešanici dodate vodo in v nekaterih primerih jajca, premešate in spečete. Za pripravo slastnega peciva brez glutena ne potrebujete nobenega kuharskega znanja. Peciva brez glutena lahko med seboj poljubno mešate in na ta način ustvarite barvite kreacije. Mešanice za različna biskvitna peciva brez glutena so vam prav tako na voljo po zelo ugodni ceni.


Keksi brez glutena

S pomočjo mešanic Rue Flambee lahko naredite tudi krhke kekse brez glutena, ki se podajo k čaju, kavi ali kakavu. Ponudite jih lahko na različnih praznovanjih, saj lahko gostje kekse brez glutena pojejo v enem samem grižljaju. S tem boste tudi pokazali, da ste mislili prav na vsakogar – tudi na ljudi z alergijami. Obiščite našo spletno stran in si oglejte bogato ponudbo mešanic za kekse brez glutena.

Piškoti brez glutena so prava poslastica tudi za zahtevne sladokusce

Piškoti brez glutena za brezskrbno sladkanje

Piškoti in peciva brez glutena
Ste alergični ali preobčutljivi na gluten? Potem so piškoti brez glutena odlična rešitev za vse drobne trenutke, ko se vam bi prileglo nekaj sladkega. Ponudba različnih mešanic za piškote brez glutena je zares bogata. Na voljo so vam številni okusi: kakav, pistacija, jagoda, vanilija, črni ribez, breskev in še bi lahko naštevali. Iz predpripravljenih mešanic Rue Flambee lahko pripravite različne sladice: mehke biskvite brez glutena, slastne torte brez glutena, krhke piškote, neverjetno sočne mafine brez glutena in celo čokolado brez glutena. Piškoti brez glutena so tako dobrega okusa, da bodo v njih z veseljem uživali tudi vsi tisti, ki niso alergični na gluten. Priprava piškotov brez glutena in drugih peciv brez glutena (npr. mafinov brez glutena, čokolade brez glutena…) je zelo preprosta, saj mešanico samo zmešate z vodo in v nekaterih primerih jajci, premešate in spečete. Ko vas obiščejo nepričakovani gosti, jim lahko hitro postrežete piškote brez glutena, ki ne zahtevajo veliko časa ali kuharskega znanja.
Piškotom brez glutena lahko dodate različne oreščke, čokolado brez glutena, bonbončke, kandirano sadje ali jih dekorirate z jedilnimi barvami in prelivi brez glutena, ki so prav tako na voljo v naši spletni trgovini Peki.si. Možnosti priprave so zares neštete, zato jih tudi lahko postrežete za različne priložnosti – rojstne dneve, Valentinovo, božične praznike in druge slavnostne priložnosti.


Mafini brez glutena

Zelo priljubljeni so tudi mafini brez glutena. Majhni kolački, ki jih lahko pojemo z nekaj ugrizi, se priležejo kot sladica po slavnostnih kosilih, kot droben posladek na poslovnih srečanjih ali pa si jih preprosto privoščimo sami, ko si zaželimo nekaj sladkega. Celiakija in druge preobčutljivostne bolezni zdaj niso razlog, da ne bi mogli uživati v dobrotah, kot so mafini brez glutena in celo čokolada brez glutena. Številne čokolade namreč vsebujejo sledi glutena, ki lahko najbolj občutljivim že povzročajo težave. V spletni trgovini Peki.si pa boste našli vrhunsko čokolada brez glutena priznanega belgijskega proizvajalca Callebaut iz najboljših semen kakava, z naravno burbon vaniljo in 100% kakavovim maslom. Ploščice čokolade brez glutena lahko talimo za mešanje v testo ali kot čokoladne glazure in tako pričaramo slastni čokoladni okus sladic.

Pecivo brez glutena je tako okusno kot običajno pecivo

Pecivo brez glutena za vse ljudi, ki trpijo za celiakijo in drugimi preobčutljivostmi na gluten

Recepti za peciva iz mok brez glutena
Celiakija je ena izmed alergij na gluten. V zadnjem desetletju se opaža izrazit porast alergij na to snov. Alergiki se morajo izogibati glutena tudi v sledeh, zato večina peciva in pekovskih izdelkov zanje ni primerna. Ker pa verjamemo, da se vsakdo rad včasih posladka, smo v ponudbo spletne trgovine Peki.si vključile predpripravljene mešanice za pecivo brez glutena, iz katerih lahko hitro in enostavno pripravite okusne sladice brez glutena, po katerih bodo z veseljem posegali tudi vsi tisti, ki jih gluten sicer ne povzroča težav. Iz mešanic lahko pripravite kekse brez glutena, biskvitno pecivo brez glutena, čokoladno torto brez glutena, brezglutenske mafine, royal icing in še bi lahko naštevali. Možnosti za kreiranje sladic brez glutena so praktično neomejena. Prav tako bogata je tudi ponudba različnih okusov – od karamele, jagode, pistacije, kakava, breskve, črnega ribeza pa vse do vanilje in mandlja. Predpripravljene mešanice poskrbijo za idealno teksturo in aromo sladic brez glutena, zato se jim praktično ni moč upreti. Mešanice Rue Flambee za pecivo brez glutena se odlično obnesejo, ko vam primanjkuje časa ali ko bi si želeli pojesti nekaj sladkega, ne da bi vam bilo treba predolgo peči. Sladice brez glutena tako pripravite samo z dodajanjem vode in v nekaterih primerih tudi jajc.


Moka brez glutena je glavna sestavina za pecivo brez glutena

Mešanice za pecivo brez glutena vsebujejo moko brez glutena. V podjetju Rue Flambee so se odločili, da bodo uporabili riževo moko brez glutena, ki je tudi lahko prebavljiva. Tovrstna moka brez glutena je tudi najbolj nevtralnega okusa, zato v sladicah brez glutena ne bo zakrila glavne arome. Dodan ji je je prav tako brezglutenski krompirjev škrob. Med druge moke brez glutena uvrščamo še ajdovo, čičerikino, amarantovo, koruzno, proseno, rožičevo, sojino in nekatere druge moke. Pecivo brez glutena bo ob uporabi riževe moke mehko in rahlo.