ponedeljek, 21. avgust 2017

Izvirska voda Vila – vrhunska čista pitna ustekleničena voda

Vila je vrhunska ustekleničena čista pitna voda, ki izvira na nadmorski višini 1100 m na Kašni planini v Kamniško-Savinjskih Alpah. Kašna planina je vulkanskega izvora, kar pomeni, da so tla iz netopnih kamnin. Izvirska čista pitna voda Vila je zato zelo mehka voda, ki ima odlično prevodnost. Polnimo jo 200 m nižje od izvira, od tukaj tudi izhaja njeno ime 902. Na voljo je v plastenkah in v balonih za aparate. Čista pitna izvirska voda Vila prinaša čisto energijo življenja.

čista izvirska voda Vila

Pitna voda 902 ali Vila ima izvir na Kašni planini v Sloveniji

Naša visoko kvalitetna slovenska pitna voda Vila, ki je črpana v Kamniško-Savinjskih Alpah, natančneje na Kašni planini, na 1100 m nadmorske višine, je najčistejša pitna voda v Sloveniji. Zaradi svojega izvora, je zelo mehka, kar pomeni, da je zelo prevodna. Naša slovenska pitna voda ima prevodnost 40-65 µS. Če je nizko prevodna pomeni, da lažje prenaša snovi po našem telesu, kar je njena primarna naloga. Vila je na sejmu Agra dobila že 3 medalje, dobila je celo priznanje šampion kakovosti.

kvalitetna pitna voda iz Slovenije

četrtek, 17. avgust 2017

Picerija – praznovanje v piceriji na Gorenjskem z igrali za otroke

Picerija, v kateri boste želeli družinska praznovanja podoživeti vsako leto. V Moby Dicku smo za vas pripravili pester jedilnik z bogato ponudbo najrazličnejših pic in drugih jedi po ugodni ceni, ki si jih lahko privoščite v družbi izbrane pijače. Svoj obrok lahko v miru zaužijete tudi v prijetnem ambientu pokrite terase. Vabimo vas, da nas obiščete v najboljši piceriji na Gorenjskem, v kateri vas bo zagotovo navdušila ponudba okusnih pic, zaradi katere se boste znova in znova vračali v naš prijeten ambient.

Picerija

Gostilna z živo glasbo in igrali za otroke – gostilna in restavracija Brezje

Gostilna z živo glasbo, v kateri se boste v družbi prijateljev sprostili ob plesu in dobri hrani ter pijači. Če iščete najboljšo gostilno v Brezju, ki poskrbi tudi za zabavo najmlajših, obiščite picerijo in pub Moby Dick, v kateri bomo z veseljem organizirali poslovna srečanja in družinske dogodke ter praznovanje drugih pomembnih dogodkov. Prijazna postrežba, prijeten ambient in pestra izbira hrane na jedilnem listu vas bodo zagotovo prepričali, da nas ponovno obiščete. Veselimo se vašega obiska v piceriji in pubu Moby Dick v Brezju.

Gostilne z živo glasbo

torek, 8. avgust 2017

Sladice brez glutena so odlična in zdrava izbira, ki je zagotovo ne boste obžalovali

Napačno je prepričanje, da morajo ljudje s celiakijo ali z alergijo na gluten uživati le sadje, zelenjavo, mlečne izdelke in meso. Seveda se lahko tudi posladkajo, in to s sladicami brez glutena, ki vsebujejo kakovostne sestavine in jih bodo pripravili ob natančnem upoštevanju receptov. Tu vam bomo na pomoč priskočili mi s še prav posebno pestro izbiro sestavin, ki jih radi uporabljajo tudi vrhunski pekovski mojstri. Hitro se boste lahko prepričali, da priprava piškotov brez glutena in sladkorja ni težka, za nameček pa boste dobili slastno in zdravo sladico.

Več tukaj.

Sladice brez glutena in sladkorja

Izdelki brez glutena naj postanejo vaš vsakodnevni kulinarični izziv in preizkus

Napačno je prepričanje, da morajo ljudje s celiakijo ali z alergijo na gluten uživati le sadje, zelenjavo, mlečne izdelke in meso. Izdelki brez glutena so namreč lahko prav tako zdravi, okusni in vabljivi na izgled, če jih boste le pripravili s kakovostnimi sestavinami in ob natančnem upoštevanju receptov. Tu vam bomo na pomoč priskočili mi s še prav posebno pestro izbiro sestavin za pripravo najrazličnejših sladic brez glutena, ki jih radi uporabljajo tudi vrhunski pekovski mojstri. Hitro se boste lahko prepričali, da niti priprava mafinov brez glutena ni težka, za nameček pa boste dobili še slastno in zdravo sladico.

Preberi več na: www.peki.si/trgovina/izdelki-brez-glutena

Izdelek brez glutena

torek, 1. avgust 2017

Adaptirano mleko – katera vrsta mleka lajša krče ali zaprtje

Adaptirano mlekoAdaptirano mleko je uravnotežena hrana za otroka do dopolnjenega šestega meseca starosti v primeru da mati ne doji ali le delno doji. Katero vrsto nadomestka izbrati je odvisno od tega, če ima vaš otrok kakšne posebne prebavne težave (s prebavo laktoze). Če jih nima se uporablja standardna formula, če pa ima kakšno težavo (krči, zaprtje, polivanje), je potrebno izbrati ustrezno specifično vrsto mleka. Adaptirano mleko brez laktoze je zadostna uravnotežena prehrana otroka do šestega meseca starosti, kasneje je le del raznovrstne prehrane.