četrtek, 29. junij 2017

Dobre gostilne: na Gorenjskem se ustavite pri piceriji Moby Dick

Dobre gostilne  odlikuje okusna hrana, lep ambient in prijazna poskrežba. Vse to ponuja picerija Moby Dick na Gorenjskem, natančneje na Črnivcu (Brezje). Moby Dick slovi po svojih odličnih picah, ki so med najboljšimi ne le na Gorenjskem, ampak v celi Sloveniji. Smo gostilna z igrali za otroke, lepim razgledom, občasno živo glasbo in predvsem - dobro hrano. Naše pice, lazanje, solate in sladice vas bodo navdušile, da se boste radi in pogosto vrnili.

Več na: www.mobydick.si/kontakt

Dobre gostilne na Gorenjskem

Restavracija, Gorenjska - izvrstne pice pri Moby Dicku na Brezjah

Restavracije na Gorenjskem res ni težko najti, a če ste si zaželeli pizze v okolici Bleda, se pripeljite v Moby Dick. Nahajamo se na Črnivcu (Brezje), le kratko vožnjo iz Ljubljane in okoliških krajev. Glavne na meniju so pri nas pice. Res je, da to priljubljeno jed ponujajo zares številne gostilne in restavracije, a ne dobite povsod tako vrhunske pice. Naša odlična restavracija na Gorenjskem vam postreže slastne pice iz krušne peči, katerih okusa še dolgo ne boste pozabili.

Več na: www.mobydick.si/jedilni-list

Restavracije Gorenjska

Pizzeria Moby Dick razvaja z vrhunskimi pizzami iz krušne peči

Pizzeria Moby Dick nudi vrhunske pizze iz krušne peči v prelepem razgledu na Gorenjsko. Na voljo smo tudi kot pizzeria za praznovnja, zaključene družbe in druge dogodke. Lahko si izberete mizo na zunanji pokriti terasi ali pa v notranjosti gostilne. Pizzeria na Gorenjskem nudi brezskrbno parkiranje, otoško igrišče, pa tudi pub. Dobra hrana in prijetno druženje vas pričakujeta pri Moby Dicku, zato pokličite in rezervirajte svojo mizo.

Več na: www.mobydick.si/jedilni-list
pizzeria na gorenjskem

ponedeljek, 19. junij 2017

Kava za hujšanje kot je še niste pili. Naravna, odličnega okusa, zdrava kava. Hujšanje bo enostavno in zabavno.

Če ste ljubitelj dobre kave, je fitnes kava za hujšanje odlična izbira za vas. Naravna in zdrava kava hujšanje pospeši, saj zelišča in začimbe, dodane h kavi, pospešijo razgradnjo maščob v vašem telesu. Narejena iz kakovostne kave in zelišč je kava za hujšanje idealna tudi za tiste z visokim krvnim tlakom. Privoščite si 2-3 skodelice naše kave na dan in rezultati bodo vidni kmalu. Zakaj fitnes kava? Hujšanje in zdravje v enem. Navdušeni boste nad okusom in aromo.

Kava za hujšanje

Fitnes kava – izguba kilogramov zagotovljena.

Fitnes kava predstavlja revolucijo na področju pitja kave krvni tlak boste s pitjem naše kave uravnali. V kolikor se boste odločili za zdrav stil življenja, v svoj vsakdanji ritual nedvomno morate vključiti pitje naše kave. Pri vsakdanjem pitju kave je izguba kilogramov zagotovljena.  Naša kava krvni tlak znižuje oziroma uravnava, pomaga pa tudi pri izgubi kilogramov. Kava bogata z antioksidanti je naraven proizvod, ki ga lahko uživate brez slabe vesti. 

Kava krvni tlak

ponedeljek, 12. junij 2017

Sladica brez glutena bo presenetila tudi največje sladkosnede!

Sladica brez glutena je odlična rešitev za tiste, ki se zavedajo, da z običajnimi sladicami, kot so torte, sladoledi in podobno, ne bodo mogli ohranjati zdravega življenjskega sloga. Posebej dobrodošle pa so sladice brez glutena in laktoze, ki omogočijo zdravo uživanje v sladkarijah tudi tistim, ki teh snovi sicer ne morejo uživati in se morajo običajnim sladicam zato odrekati. Odlična ideja pa je sladica brez glutena tudi za tiste, ki radi eksperimentirajo v domači kuhinji. Sladice brez glutena in laktoze namreč zahtevajo nekaj več iznajdljivosti, a zato prinašajo še slajše rezultate!

Sladica brez glutena

četrtek, 8. junij 2017

Balon vode – čista in pitna voda po ugodni ceni

Balon vode, ki ga lahko naročite pri nas vam zagotavlja oskrbo s čisto in pitno vodo. Ker je aparat, ki deluje na balon vode zelo praktičen, saj omogoča tako hlajenje, kot tudi ogrevanje vode, je nakup vode v balonu vedno bolj popularen. Prepričajte se o kakovosti čiste in pitne vode na naši spletni strani. Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi po telefonu in tudi po e-pošti.

Balon vode