petek, 26. maj 2017

Kava z antioksidanti – najboljša kava, ki zmanjšuje krvni tlak

Kava z antioksidanti je na trgu novost, ki ponuja številne prednosti za zdravje. Vsega tega pa ne moremo trditi za navadno kavo. Fitnes kava je kava, ki zmanjšuje krvni tlak in vsebuje antioksidante, ki nas ščitijo pred razvojem številnih bolezni. Vsi se strinjamo, da je kava del našega vsakdana, vendar pa lahko z zdravo izbiro kave, kot je denimo fitnes kava, poskrbimo tudi za zdravje. Več informacij lahko pridobite tudi pri prijaznih svetovalcih na Fitnesscoffe.si. 


Kava in antioksidanti odlično vplivajo na regeneracijo telesa

Kava za regeneracijo telesa se je razvila kot produkt, v katerega je bilo vloženega veliko znanstvenih raziskav. Kava in antioksidanti, ki so ji dodani pozitivno vplivajo na telo in preprečujejo marsikatera obolenja. Kavo lahko uživamo tudi za regeneracijo telesa. Vas zanima več o Fitness kavi? Obiščite našo spletni stran in se prepričajte o kakovosti kave in antioksidantov, ki so v njej ter se za nakup odločite še danes!


Kava – kava za hujšanje

Kava je poživljajoča pijača, ki nas zjutraj prebudi in pripravi na nov začetek dneva, vendar pa ima žal škodljive učinke na naše zdravje. Pravo nasprotje pa je FITNESS COFFE, ki je sestavljena iz 100% naravnih sestavin, ki poživljajo in nam nudijo mnoge koristi za zdravje. Lahko rečemo, da je tudi kava za hujšanje, saj lahko z njeno pomočjo izgubimo kakšen odvečni kilogram. Več informacij lahko pridobite pri svetovalcih s Fitnesscoffe.si, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.

kava

ponedeljek, 8. maj 2017

Avtomat za vodo za zdravje in dobro počutje.

V podjetje Limaks smo naravnani trajnostno in skrb za zdravje in dobro počutje človeka je naše vodilo. Aparati za vodo, cena, čista izvirska voda in enostavno rokovanje so tisti naši aduti. s katerimi vas želimo pridobiti za najem aparata za vodo. Naše kakovostne storitve in pristop pa bodo podprli vaši pravilno odločitev.

avtomat za vodo

sreda, 3. maj 2017

Vitamin B12 | kako pravočasno zaznati pomanjkanje B12 in folne kisline

Vitamin B12 ima izjemno pomembno vlogo pri normalnem delovanju vašega organizma, predvsem pri delovanju živčnega sistema. Nezadosten vnos tega vitamina ima zato lahko resne posledice, še nevarnejše pa je lahko istočasno pomanjkanje B12 in folne kisline. Gre namreč za snovi, ki sta potrebni za tvorbo rdečih krvničk. Z uživanjem kakovostnih prehranskih dopolnil, ki jih razvijamo v podjetju Valens, slovenskem podjetju, uveljavljenem tudi na svetovnem tržišču, se lahko izognete pomanjkanju pomembnih hranil in obvarujete svoje zdravje.

Vitamin b12

Vegetarijanska prehrana in veganska dieta | kakovostno pršilo Valens B12

Vegetarijanska prehrana je lahko povsem varna in zdrava, vendar pa si nekaj več pozornosti zasluži nadzor nad potrebnim vnosom hranil. Med drugim je treba paziti na vitamin B12. Če je to veganska dieta, torej takšna, ki ne vsebuje nobenih proizvodov živalskega izvora, je omenjeni vitamin nujno dodajati prehrani. V podjetju Valens smo za vas razvili priročno, izjemno učinkovito ustno pršilo, ki vsebuje metilkobalamin, torej naravno aktivno obliko vitamina B12. Pršilo je dostopno po vsej Sloveniji!

Vegetarijanska prehrana

Pomanjkanje vitamina B12 | simptomi in kaj lahko storite preventivno

Pomanjkanje vitamina B12, s simptomi, kot so izčrpanost, moteno delovanje živčnega sistema, bleda koža in psihične težave, je zelo resno stanje, ki zahteva takojšnje ukrepanje. Tako je priporočljivo, da že vnaprej preprečite pomanjkanje B12. Simptomi se tako sploh ne bodo pojavili. Zelo učinkovita preventiva je ustno pršilo, ki smo ga razvili v podjetju Valens. Pršilo je prijetnega okusa in primerno za vegetarijance in vegane, saj ne vsebuje želatine, uporabljajo pa ga lahko tudi diabetiki.

Pomanjkanje vitamina B12 simptomi