torek, 14. marec 2017

Najem aparata za vodo bo razveselil vaše zaposlene, stranke in obiske!

V poslovnih in drugih prostorih, kjer se ljudje pogosto zadržujejo, je treba ponuditi čisto pitno vodo, čemur je namenjena ponudba najema aparata za vodo. Izvirska voda na dosegu roke bo gotovo po godu vašim zaposlenim, strankam in obiskovalcem, zato je namestitev ustreznega aparata odlična odločitev. Najem aparata za vodo je enostaven in cenovno ugoden, pa tudi izbira je dovolj pestra. Tako lahko svežo izvirsko vodo ponudite tudi v središču mesta!

Več na strani: limaks.si/produkti

Aparat za vodo

Čista pitna voda naj vas spremlja na vsakem koraku!

Morda se zdi, da je čista pitna voda dostopna praktično povsod, saj smo je vajeni celo iz domačih pip. A pogosto se zgodi, da osvežilne vode vseeno ni v bližini. Tudi tam, kjer sicer preživimo veliko časa, včasih ni pitne vode – na delovnem mestu, v javnih prostorih in drugod. V takšnih primerih so nepogrešljivi avtomati za vodo, ki prinašajo čisto pitno vodo v vsak kotiček. Tisti avtomati za vodo, ki se polnijo z baloni, nudijo obilo pitne vode celo tam, kjer ni dostopa do vodovodnega omrežja!

Več tukaj.

Čista voda

četrtek, 2. marec 2017

Vitamin D v hrani ne zadovolji vseh potreb po vitaminu D. Ali veste, kje najdemo vitamin D v prehrani?

Vitamin D v hrani predstavlja le del načina pridobivanja tega pomembnega vitamina. Ključni del vitamina D nastaja v telesu, predvsem takrat, kadar je telo izpostavljeno sončnim žarkom. Vitamin D v prehrani nam lahko pomaga pri preprečevanju nastanka pomanjkanja vitamina D, vendar moramo ob tem uživati tudi prehransko dopolnilo. To je pomembno predvsem pri otrocih, ki potrebujejo vitamin D za normalen razvoj. V podjetju Valens smo pripravili prehransko dopolnilo za vas in vašega malčka. Z njegovo pomočjo bo imelo vaše telo vedno dovolj tega izjemno pomembnega vitamina!
vitamin D v prehrani

Vitamin D3 je ključni vitamin za otroke

Vitamin D3 igra ključno vlogo pri razvoju zdravih kosti in zob. Njegovo pomanjkanje se najpogosteje pojavi v zimskem obdobju, kadar smo redkeje izpostavljeni sončnim žarkom. Še posebej občutljivi so otroci, pri katerih lahko pomanjkanje vitamina D3 povzroči motnje v razvoju. Jih želite preprečiti? To lahko storite z vitamini za otroke. V podjetju Valens smo za vaše najmlajše pripravili vitamin D3 prehranski dodatek v obliki pršila. Za več informacij smo vam na voljo.
pomanjkanje vitamina D pri otrocih

sreda, 1. marec 2017

Proteini in zdravje v simbiozi za maksimalni učinek

Proteini in zdravje - prava kombinacija za lepo telo


Proteini in zdravje naj bodo v harmoniji. Ne pretiravajmo z vnosom proteinov, sploh pa si privoščimo le tiste najbolj kvalitetne. V Legrasport spletni trgovini na enem mestu najdete izvrstne proteine najbolj priznanih podjetij dopolnil k prehrani. Z njihovo pomočjo boste lažje in hitreje pridobili na mišični mas. Prav tako pa boste do sanjske postave prišli na varen način. Najboljša kombinacija za zdravje je uravnotežena prehrana, redna vadba in premišljen vnos proteinov. Ko je vaš trening bolj intenziven, zaužijte več beljakovin in rezultati bodo boljši.