ponedeljek, 20. februar 2017

Sladice brez glutena in sladkorja za najbolj zdrave med sladokusci

Naj bo vaš nov izziv peka sladic brez glutena in sladkorja, ki so dobre za prste obliznit, a super zdrave. Recepti brez glutena so z našimi slastnimi in kvalitetnimi mešanicami enostavni in zabavni. Sledite navodilom in ustvarite sladice brez glutena in sladkorja, ki si jih boste lahko privoščili brez slabe vesti. Razlike v okusu praktično ne boste opazili, vam bo pa še kako hvaležno vaše zdravje. Pecite z izdelki trgovine Peki za recepte brez glutena.
mafini brez glutena


Recepti za sladice brez glutena za hitro in enostavno pripravo

Če se želite posladkati, a ste alergični ali občutljivi na gluten, potem so naši recepti za sladice brez glutena naravnost za vas. V Peki trgovinah po Sloveniji in tudi na spletu lahko najdete številne izdelke brez glutena, s katerimi boste pripravili zdrave in nadvse okusne sladice, tudi piškote brez glutena in sladkorja. Gostje razlike v teksturi praktično ne bodo opazili, z našimi izdelki pa bo tudi dekoracija lepša. Prepričajte se sami in z našo pomočjo specite najboljše piškote brez glutena in sladkorja.
piškote brez glutena in sladkorja


Piškoti brez glutena in sladkorja za vse priložnosti

Trgovina Peki je kot nalašč za pripravo piškotov brez glutena in sladkorja, če obožujete čokolado, pa se z našimi izdelki lahko lotite tudi čokoladnih sladic. Tokrat povsem brez skrbi, s kakovostnimi sestavinami in mešanicami povsem brez glutena in brez sladkorja. Čokoladne sladice bojo zdaj primerne tudi za prijatelje s celiakijo in tiste, ki radi pazijo na linijo in bi se sicer sladkemu odpovedali. S čokolado ali brez pa navdušujejo piškoti brez glutena in sladkorja, ki jih z našimi izdelki lahko pripravite hitro in enostavno.
čokoladne sladice

Mafini brez glutena za sladokusce s celiakijo

Mafini brez glutena so lahko zares bogatega in slastnega okusa. Pripravite jih z našo mešanico različnih okusov, med katerimi so prva izbira čokoladni muffini brez glutena. Peki trgovine se nahajajo v Ljubljani, Ajdovščini in Mariboru, z nekaj kliki pa lahko vse za peko mafinov brez glutena naročite kar prek spleta. Če imate radi sladice in čokolado, vas bodo čokoladni muffini brez glutena navdušili. Pripravite jih sami in navdušite ob naslednjem druženju ali praznovanju.

brezglutenski izdelki


torek, 14. februar 2017

Izvirska voda Vila ena najbolj čistih, mehkih naravnih voda v Sloveniji in Evropi

Naravna izvirska voda, kot je Vila 902 predstavlja vir pitne vode v naravi. Ne vsebuje virusov ali parazitov. Tako je uporabljena v naravnem stanju, v katerem se nahaja v izviru. Izvirske vode se črpa predvsem na zaščitenih območjih, v gorah ali gozdovih, saj ti niso bili v stiku z industrijskim onesnaževanjem. Voda Vila priteka iz osrčja alpske krajine, iz izvira na Kašni planini, na 1100 m nadmorske višine, polni pa se le 200 metrov nižje na 902 metrih nadmorske višine. Gre za najčistejšo vodo v Sloveniji.

izvirska voda