torek, 12. september 2017

Najem avtomata za pitno vodo Radenska, da bo vaša žeja le še spomin

najem avtomata za pitno vodoAvtomat za vodo ne bi smel manjkati v nobeni pisarni. Ko smo ljudje žejni, enostavno ne moremo delovati optimalno. Z najemom avtomata za vodo poskrbite, da vaši uslužbenci ne bodo nikoli žejni, saj bodo pri roki vedno imeli avtomat za vodo. Najem avtomata za vodo pa vam omogoči še številne druge prednosti. V očeh vaših obiskovalcev oziroma poslovnih partnerjev bo vaš imidž zrasel, saj si bodo lahko žejo potešili tudi oni. In, kar je tudi izredno pomembno, če boste pitno vodo v vašem podjetju zaupali nam, bo vaša voda vedno neoporečna.


petek, 8. september 2017

Izdelki brez glutena – recepti za hrano, ki ne vsebuje glutena, tudi palačinke brez glutena

izdelki brez glutena


Izdelki brez glutena so del vsakdana posameznikov, ki se soočajo s celiakijo in tistih, ki se brezglutenske diete držijo iz drugih razlogov. Izdelke brez glutena boste našli tudi v trgovinah Peki po vsej Sloveniji. Svetujemo vam, da si pripravite okusne palačinke brez glutena in tako brez pregrehe potešite željo po sladkanju.

Recepti brez glutena – poskusite ajdove kekse, temno čokolado in druga peciva brez glutena

recepti brez glutena

Recepti brez glutena nam omogočajo pripravo obrokov in tudi sladic, ki si jih lahko privoščijo vsi, ki se soočajo s celiakijo. Pripravimo si lahko tudi pecivo brez glutena, ki ga lahko uživamo popolnoma brezskrbno, saj ne vsebuje glutena in nam ne bo povzročalo težav. Sestavine za pripravo receptov brez glutena boste našli na spletni strani podjetja BTF, obiščete pa nas lahko tudi v kateri izmed trgovin Peki po Sloveniji. Veselimo se vašega obiska. 

petek, 1. september 2017

Katero adaptirano začetno mleko proti krčem priporočajo pediatri za novorojenčke?

Katero adaptirano mleko priporočajo pediatri, je odvisno predvsem od otrokove starosti in od težav s katerimi se sooča (kolike, preobčutljivost na beljakovine iz kravjega mleka). Linija izdelkov Novalac vam omogoča, da svojemu malčku omogočite zadovoljitev vseh energijskih in prehranskih potreb, hkrati pa lahko adaptirano mleko prilagodite tudi težavam, s katerimi se otrok srečuje. Na voljo je tudi adaptirano mleko za nedonošenčke. V podjetju Tosama vam bomo z veseljem svetovali, katero adaptirano mleko je najprimernejše za vašega otroka. Vabimo vas, da nas obiščete.

adaptirano mleko za nedonošenčke

Katero adaptirano mleko izbrati? Novalac proti krčem ali brez laktoze.

V poplavi adaptiranih mlek na trgu se verjetno sprašujete, katero adaptirano mleko je najbolj primerno za vašega dojenčka. Adaptirano mleko Novalac je najboljši približek materinega mleka. Vsebuje vse potrebne beljakovine, maščobe, ogljikove hidrate, vitamine in minerali, ki jih vaš dojenček potrebuje za zdrav razvoj in rast. Če ima vaš dojenček težave, ki so povezane z intoleranco na laktozo in preobčutljivostjo na kravje mleko, potem lahko izberete tudi adaptirano mleko brez laktoze. Za omilitev krčev v prvih mesecih pa priporočamo adaptirano mleko Novalac proti krčem.

adaptirano mleko Novalac

ponedeljek, 21. avgust 2017

Izvirska voda Vila – vrhunska čista pitna ustekleničena voda

Vila je vrhunska ustekleničena čista pitna voda, ki izvira na nadmorski višini 1100 m na Kašni planini v Kamniško-Savinjskih Alpah. Kašna planina je vulkanskega izvora, kar pomeni, da so tla iz netopnih kamnin. Izvirska čista pitna voda Vila je zato zelo mehka voda, ki ima odlično prevodnost. Polnimo jo 200 m nižje od izvira, od tukaj tudi izhaja njeno ime 902. Na voljo je v plastenkah in v balonih za aparate. Čista pitna izvirska voda Vila prinaša čisto energijo življenja.

čista izvirska voda Vila

Pitna voda 902 ali Vila ima izvir na Kašni planini v Sloveniji

Naša visoko kvalitetna slovenska pitna voda Vila, ki je črpana v Kamniško-Savinjskih Alpah, natančneje na Kašni planini, na 1100 m nadmorske višine, je najčistejša pitna voda v Sloveniji. Zaradi svojega izvora, je zelo mehka, kar pomeni, da je zelo prevodna. Naša slovenska pitna voda ima prevodnost 40-65 µS. Če je nizko prevodna pomeni, da lažje prenaša snovi po našem telesu, kar je njena primarna naloga. Vila je na sejmu Agra dobila že 3 medalje, dobila je celo priznanje šampion kakovosti.

kvalitetna pitna voda iz Slovenije

četrtek, 17. avgust 2017

Picerija – praznovanje v piceriji na Gorenjskem z igrali za otroke

Picerija, v kateri boste želeli družinska praznovanja podoživeti vsako leto. V Moby Dicku smo za vas pripravili pester jedilnik z bogato ponudbo najrazličnejših pic in drugih jedi po ugodni ceni, ki si jih lahko privoščite v družbi izbrane pijače. Svoj obrok lahko v miru zaužijete tudi v prijetnem ambientu pokrite terase. Vabimo vas, da nas obiščete v najboljši piceriji na Gorenjskem, v kateri vas bo zagotovo navdušila ponudba okusnih pic, zaradi katere se boste znova in znova vračali v naš prijeten ambient.

Picerija

Gostilna z živo glasbo in igrali za otroke – gostilna in restavracija Brezje

Gostilna z živo glasbo, v kateri se boste v družbi prijateljev sprostili ob plesu in dobri hrani ter pijači. Če iščete najboljšo gostilno v Brezju, ki poskrbi tudi za zabavo najmlajših, obiščite picerijo in pub Moby Dick, v kateri bomo z veseljem organizirali poslovna srečanja in družinske dogodke ter praznovanje drugih pomembnih dogodkov. Prijazna postrežba, prijeten ambient in pestra izbira hrane na jedilnem listu vas bodo zagotovo prepričali, da nas ponovno obiščete. Veselimo se vašega obiska v piceriji in pubu Moby Dick v Brezju.

Gostilne z živo glasbo

torek, 8. avgust 2017

Sladice brez glutena so odlična in zdrava izbira, ki je zagotovo ne boste obžalovali

Napačno je prepričanje, da morajo ljudje s celiakijo ali z alergijo na gluten uživati le sadje, zelenjavo, mlečne izdelke in meso. Seveda se lahko tudi posladkajo, in to s sladicami brez glutena, ki vsebujejo kakovostne sestavine in jih bodo pripravili ob natančnem upoštevanju receptov. Tu vam bomo na pomoč priskočili mi s še prav posebno pestro izbiro sestavin, ki jih radi uporabljajo tudi vrhunski pekovski mojstri. Hitro se boste lahko prepričali, da priprava piškotov brez glutena in sladkorja ni težka, za nameček pa boste dobili slastno in zdravo sladico.

Več tukaj.

Sladice brez glutena in sladkorja

Izdelki brez glutena naj postanejo vaš vsakodnevni kulinarični izziv in preizkus

Napačno je prepričanje, da morajo ljudje s celiakijo ali z alergijo na gluten uživati le sadje, zelenjavo, mlečne izdelke in meso. Izdelki brez glutena so namreč lahko prav tako zdravi, okusni in vabljivi na izgled, če jih boste le pripravili s kakovostnimi sestavinami in ob natančnem upoštevanju receptov. Tu vam bomo na pomoč priskočili mi s še prav posebno pestro izbiro sestavin za pripravo najrazličnejših sladic brez glutena, ki jih radi uporabljajo tudi vrhunski pekovski mojstri. Hitro se boste lahko prepričali, da niti priprava mafinov brez glutena ni težka, za nameček pa boste dobili še slastno in zdravo sladico.

Preberi več na: www.peki.si/trgovina/izdelki-brez-glutena

Izdelek brez glutena

torek, 1. avgust 2017

Adaptirano mleko – katera vrsta mleka lajša krče ali zaprtje

Adaptirano mlekoAdaptirano mleko je uravnotežena hrana za otroka do dopolnjenega šestega meseca starosti v primeru da mati ne doji ali le delno doji. Katero vrsto nadomestka izbrati je odvisno od tega, če ima vaš otrok kakšne posebne prebavne težave (s prebavo laktoze). Če jih nima se uporablja standardna formula, če pa ima kakšno težavo (krči, zaprtje, polivanje), je potrebno izbrati ustrezno specifično vrsto mleka. Adaptirano mleko brez laktoze je zadostna uravnotežena prehrana otroka do šestega meseca starosti, kasneje je le del raznovrstne prehrane.


torek, 25. julij 2017

Restavracija odpravi lakoto pri obisku gorenjskih znamenitosti

Kjer se nahajajo turistične znamenitosti, gotovo ne sme manjkati tudi restavracija. In gotovo ni nobeno presenečenje, da se v bližini najbolj obiskanih atrakcij gorenjske regije najdejo tudi dobre restavracije, ki obiskovalce zadržijo še za nekaj časa in jih kasneje tudi vabijo nazaj. V okolici Bleda, Brezij in drugih turistom zanimivih gorenjskih krajev je gostinska ponudba zelo pestra. Ne glede na to, ali bi najbolj prijala gurmanska restavracija ali lokal s hitro prehrano, se bo našla dobra restavracija v neposredni bližini.

Dobra restavracija na Gorenjskem

Gostilne Gorenjska ponuja vsem obiskovalcem na praktično vsakem koraku

Ni dvoma, da je za gostilne Gorenjska pravi kraj. Z obilico turističnih znamenitosti namreč ta regija vabi slovenske in tuje obiskovalce, ki iščejo osvežitev in okrepčilo. Gostilna Brezje bo na primer pogostila romarje, na Bledu je ponudba prilagojena obiskovalcem jezera in tako naprej. V vsakem primeru pa velja, da so gostilne na Gorenjskem dobro založene in dovolj raznovrstne, da ponudijo nekaj za vsakega obiskovalca. Ne glede na to, ali se odpravljate na Bled, Brezje ali kam drugam, vas bo tam gotovo pričakala dobra gostilna.

Gostilna in pizzerija na Gorenjskem

sreda, 19. julij 2017

Sladica brez glutena, pecivo brez glutena recept

Med razlogi za zavrnitev brezglutenske diete ne more biti pomanjkanje okusnih posladkov, saj je vsaka sladica brez glutena posebej dokaz, da se niti sladkosnedim gurmanom ne godi nikakršna krivica pri izbiri prehrane brez glutena. Gotovo se najde za pecivo brez glutena recept, ki bo kot nalašč za posladek po vsakem obroku ali pa kar tako. Ker je sladica brez glutena zdrava in ne vsebuje toliko sladkorja, ne bo nič narobe, če bo vedno na dosegu roke tudi pecivo brez glutena. Recepti nudijo ogromno možnosti!

Pecivo brez glutena recept

Jedi brez glutena bodo navdušile tudi tiste zahtevnejše gurmane!

Jedi brez glutena bodo dodobra popestrila jedilnik tistih, ki želijo poskusiti tudi alternativne možnosti prehrane. Nikakor namreč ne velja, da na tem področju ni izbire, saj je v gostinskih lokalih vedno bolj prisotna tudi hrana brez glutena. Recepti, ki jih najdemo v knjigah in na spletu, pa dokazujejo, da lakote ne bodo trpeli niti najzahtevnejši gurmani! Jedi brez glutena so na voljo v vseh možnih oblikah in z različnimi sestavinami. Hrana brez glutena z recepti brez težav pokriva vsak obrok, od predjedi do sladic, in to od osnovnih do kompleksnih jedi.

Hrana brez glutena recepti

Brezglutensko pecivo je povsem enostavno speči kar v domači kuhinji

Ne samo za tiste, ki se glutenu izogibajo zaradi zdravstvenih težav, brezglutensko pecivo je odlična izbira za prav vse gurmane, ki bi se radi posladkali z zdravimi izdelki. Za sladice brez glutena recepti pokrivajo zelo pestro področje, od piškotov in mafinov do čokolade. Vsekakor je odločitev za domačo peko brezglutenskega peciva prava izbira za tiste, ki v kuhinji radi eksperimentirajo, dobri in enostavni recepti brez glutena pa poskrbijo, da bo rezultat okusen in zdrav.

Brezglutensko pecivo recept

ponedeljek, 17. julij 2017

Balon za vodo, da ne boste nikoli žejni. | Ugodna cena za balon vode.

Balon za vodo je tista pridobitev v pisarniških prostorih, ki vam, vašim zaposlenim ter vašim obiskovalcem omogoča potešitev ene temeljnih, če ne morda kar najbolj temeljne potrebe človeka: potešitve žeje. Naš balon za vodo je kemično in biološko neoporečen, za kar skrbimo s fizikalno-kemijskimi in mikrobiološkimi testi vsebine balona vode. Balon vode lahko pridobite zelo enostavno: pokličite nas in vse bomo uredili mi. Vi in vaši zaposleni pa boste imeli pri roki okusno izvirsko vodo, ki bo primerno ohlajena ali segreta, da boste lahko pripravili tudi topel napitek.

Balon pitne vode cena

četrtek, 13. julij 2017

Kava za hujšanje pomaga pri kvalitetni izgubi telesne teže

Kava za hujšanje, ki pomaga pri pospeševanju metabolizma in pri izgorevanju maščob sestoji iz naravnih sestavin in odličnih semen kave. Priprava kave je enostavna in hitra, kava pa vam bo zraven enostavnega hujšanja in kava vam bo zagotovila tudi zdrav način življenja v hitrem tempu, ki ga živi vsak od nas.

kava in hujšanje

Hujšanje s kavo Ftiness Coffee je zdravo in enostavno

Hujšanje je zahteven in dolgotrajen proces, vendar ga lahko s kavo za hujšanje Fitness Coffee olajšamo. Kava za hujšanje Fitness Coffee je sestavljena iz odlične kave in naravnih zelišč, ki blagodejno vplivajo na zdravje posameznika. Priporočena doza kave je 2-3 skodelice na dan, kava pa bo znatno izboljšala vaše počutje in vam pomagala pri hujšanju.

Hujšanje

četrtek, 29. junij 2017

Dobre gostilne: na Gorenjskem se ustavite pri piceriji Moby Dick

Dobre gostilne  odlikuje okusna hrana, lep ambient in prijazna poskrežba. Vse to ponuja picerija Moby Dick na Gorenjskem, natančneje na Črnivcu (Brezje). Moby Dick slovi po svojih odličnih picah, ki so med najboljšimi ne le na Gorenjskem, ampak v celi Sloveniji. Smo gostilna z igrali za otroke, lepim razgledom, občasno živo glasbo in predvsem - dobro hrano. Naše pice, lazanje, solate in sladice vas bodo navdušile, da se boste radi in pogosto vrnili.

Več na: www.mobydick.si/kontakt

Dobre gostilne na Gorenjskem

Restavracija, Gorenjska - izvrstne pice pri Moby Dicku na Brezjah

Restavracije na Gorenjskem res ni težko najti, a če ste si zaželeli pizze v okolici Bleda, se pripeljite v Moby Dick. Nahajamo se na Črnivcu (Brezje), le kratko vožnjo iz Ljubljane in okoliških krajev. Glavne na meniju so pri nas pice. Res je, da to priljubljeno jed ponujajo zares številne gostilne in restavracije, a ne dobite povsod tako vrhunske pice. Naša odlična restavracija na Gorenjskem vam postreže slastne pice iz krušne peči, katerih okusa še dolgo ne boste pozabili.

Več na: www.mobydick.si/jedilni-list

Restavracije Gorenjska

Pizzeria Moby Dick razvaja z vrhunskimi pizzami iz krušne peči

Pizzeria Moby Dick nudi vrhunske pizze iz krušne peči v prelepem razgledu na Gorenjsko. Na voljo smo tudi kot pizzeria za praznovnja, zaključene družbe in druge dogodke. Lahko si izberete mizo na zunanji pokriti terasi ali pa v notranjosti gostilne. Pizzeria na Gorenjskem nudi brezskrbno parkiranje, otoško igrišče, pa tudi pub. Dobra hrana in prijetno druženje vas pričakujeta pri Moby Dicku, zato pokličite in rezervirajte svojo mizo.

Več na: www.mobydick.si/jedilni-list
pizzeria na gorenjskem

ponedeljek, 19. junij 2017

Kava za hujšanje kot je še niste pili. Naravna, odličnega okusa, zdrava kava. Hujšanje bo enostavno in zabavno.

Če ste ljubitelj dobre kave, je fitnes kava za hujšanje odlična izbira za vas. Naravna in zdrava kava hujšanje pospeši, saj zelišča in začimbe, dodane h kavi, pospešijo razgradnjo maščob v vašem telesu. Narejena iz kakovostne kave in zelišč je kava za hujšanje idealna tudi za tiste z visokim krvnim tlakom. Privoščite si 2-3 skodelice naše kave na dan in rezultati bodo vidni kmalu. Zakaj fitnes kava? Hujšanje in zdravje v enem. Navdušeni boste nad okusom in aromo.

Kava za hujšanje

Fitnes kava – izguba kilogramov zagotovljena.

Fitnes kava predstavlja revolucijo na področju pitja kave krvni tlak boste s pitjem naše kave uravnali. V kolikor se boste odločili za zdrav stil življenja, v svoj vsakdanji ritual nedvomno morate vključiti pitje naše kave. Pri vsakdanjem pitju kave je izguba kilogramov zagotovljena.  Naša kava krvni tlak znižuje oziroma uravnava, pomaga pa tudi pri izgubi kilogramov. Kava bogata z antioksidanti je naraven proizvod, ki ga lahko uživate brez slabe vesti. 

Kava krvni tlak

ponedeljek, 12. junij 2017

Sladica brez glutena bo presenetila tudi največje sladkosnede!

Sladica brez glutena je odlična rešitev za tiste, ki se zavedajo, da z običajnimi sladicami, kot so torte, sladoledi in podobno, ne bodo mogli ohranjati zdravega življenjskega sloga. Posebej dobrodošle pa so sladice brez glutena in laktoze, ki omogočijo zdravo uživanje v sladkarijah tudi tistim, ki teh snovi sicer ne morejo uživati in se morajo običajnim sladicam zato odrekati. Odlična ideja pa je sladica brez glutena tudi za tiste, ki radi eksperimentirajo v domači kuhinji. Sladice brez glutena in laktoze namreč zahtevajo nekaj več iznajdljivosti, a zato prinašajo še slajše rezultate!

Sladica brez glutena

četrtek, 8. junij 2017

Balon vode – čista in pitna voda po ugodni ceni

Balon vode, ki ga lahko naročite pri nas vam zagotavlja oskrbo s čisto in pitno vodo. Ker je aparat, ki deluje na balon vode zelo praktičen, saj omogoča tako hlajenje, kot tudi ogrevanje vode, je nakup vode v balonu vedno bolj popularen. Prepričajte se o kakovosti čiste in pitne vode na naši spletni strani. Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi po telefonu in tudi po e-pošti.

Balon vode

petek, 26. maj 2017

Kava z antioksidanti – najboljša kava, ki zmanjšuje krvni tlak

Kava z antioksidanti je na trgu novost, ki ponuja številne prednosti za zdravje. Vsega tega pa ne moremo trditi za navadno kavo. Fitnes kava je kava, ki zmanjšuje krvni tlak in vsebuje antioksidante, ki nas ščitijo pred razvojem številnih bolezni. Vsi se strinjamo, da je kava del našega vsakdana, vendar pa lahko z zdravo izbiro kave, kot je denimo fitnes kava, poskrbimo tudi za zdravje. Več informacij lahko pridobite tudi pri prijaznih svetovalcih na Fitnesscoffe.si. 


Kava in antioksidanti odlično vplivajo na regeneracijo telesa

Kava za regeneracijo telesa se je razvila kot produkt, v katerega je bilo vloženega veliko znanstvenih raziskav. Kava in antioksidanti, ki so ji dodani pozitivno vplivajo na telo in preprečujejo marsikatera obolenja. Kavo lahko uživamo tudi za regeneracijo telesa. Vas zanima več o Fitness kavi? Obiščite našo spletni stran in se prepričajte o kakovosti kave in antioksidantov, ki so v njej ter se za nakup odločite še danes!


Kava – kava za hujšanje

Kava je poživljajoča pijača, ki nas zjutraj prebudi in pripravi na nov začetek dneva, vendar pa ima žal škodljive učinke na naše zdravje. Pravo nasprotje pa je FITNESS COFFE, ki je sestavljena iz 100% naravnih sestavin, ki poživljajo in nam nudijo mnoge koristi za zdravje. Lahko rečemo, da je tudi kava za hujšanje, saj lahko z njeno pomočjo izgubimo kakšen odvečni kilogram. Več informacij lahko pridobite pri svetovalcih s Fitnesscoffe.si, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja.

kava

ponedeljek, 8. maj 2017

Avtomat za vodo za zdravje in dobro počutje.

V podjetje Limaks smo naravnani trajnostno in skrb za zdravje in dobro počutje človeka je naše vodilo. Aparati za vodo, cena, čista izvirska voda in enostavno rokovanje so tisti naši aduti. s katerimi vas želimo pridobiti za najem aparata za vodo. Naše kakovostne storitve in pristop pa bodo podprli vaši pravilno odločitev.

avtomat za vodo

sreda, 3. maj 2017

Vitamin B12 | kako pravočasno zaznati pomanjkanje B12 in folne kisline

Vitamin B12 ima izjemno pomembno vlogo pri normalnem delovanju vašega organizma, predvsem pri delovanju živčnega sistema. Nezadosten vnos tega vitamina ima zato lahko resne posledice, še nevarnejše pa je lahko istočasno pomanjkanje B12 in folne kisline. Gre namreč za snovi, ki sta potrebni za tvorbo rdečih krvničk. Z uživanjem kakovostnih prehranskih dopolnil, ki jih razvijamo v podjetju Valens, slovenskem podjetju, uveljavljenem tudi na svetovnem tržišču, se lahko izognete pomanjkanju pomembnih hranil in obvarujete svoje zdravje.

Vitamin b12

Vegetarijanska prehrana in veganska dieta | kakovostno pršilo Valens B12

Vegetarijanska prehrana je lahko povsem varna in zdrava, vendar pa si nekaj več pozornosti zasluži nadzor nad potrebnim vnosom hranil. Med drugim je treba paziti na vitamin B12. Če je to veganska dieta, torej takšna, ki ne vsebuje nobenih proizvodov živalskega izvora, je omenjeni vitamin nujno dodajati prehrani. V podjetju Valens smo za vas razvili priročno, izjemno učinkovito ustno pršilo, ki vsebuje metilkobalamin, torej naravno aktivno obliko vitamina B12. Pršilo je dostopno po vsej Sloveniji!

Vegetarijanska prehrana

Pomanjkanje vitamina B12 | simptomi in kaj lahko storite preventivno

Pomanjkanje vitamina B12, s simptomi, kot so izčrpanost, moteno delovanje živčnega sistema, bleda koža in psihične težave, je zelo resno stanje, ki zahteva takojšnje ukrepanje. Tako je priporočljivo, da že vnaprej preprečite pomanjkanje B12. Simptomi se tako sploh ne bodo pojavili. Zelo učinkovita preventiva je ustno pršilo, ki smo ga razvili v podjetju Valens. Pršilo je prijetnega okusa in primerno za vegetarijance in vegane, saj ne vsebuje želatine, uporabljajo pa ga lahko tudi diabetiki.

Pomanjkanje vitamina B12 simptomi



petek, 14. april 2017

Hrana brez glutena – recepti in navodila za kuho

Hrana brez glutena je zdrava in prav zato vse bolj popularna. Zraven tega pa je tudi zelo okusna. Seveda pa za pripravo hrane brez glutena potrebujemo tudi recepte za hrano brez glutena. Na naši spletni strani vam ponujamo veliko odličnih in hkrati preprostih receptov za pripravo hrane brez glutena.
Hrana brez glutena recepti

torek, 14. marec 2017

Najem aparata za vodo bo razveselil vaše zaposlene, stranke in obiske!

V poslovnih in drugih prostorih, kjer se ljudje pogosto zadržujejo, je treba ponuditi čisto pitno vodo, čemur je namenjena ponudba najema aparata za vodo. Izvirska voda na dosegu roke bo gotovo po godu vašim zaposlenim, strankam in obiskovalcem, zato je namestitev ustreznega aparata odlična odločitev. Najem aparata za vodo je enostaven in cenovno ugoden, pa tudi izbira je dovolj pestra. Tako lahko svežo izvirsko vodo ponudite tudi v središču mesta!

Več na strani: limaks.si/produkti

Aparat za vodo

Čista pitna voda naj vas spremlja na vsakem koraku!

Morda se zdi, da je čista pitna voda dostopna praktično povsod, saj smo je vajeni celo iz domačih pip. A pogosto se zgodi, da osvežilne vode vseeno ni v bližini. Tudi tam, kjer sicer preživimo veliko časa, včasih ni pitne vode – na delovnem mestu, v javnih prostorih in drugod. V takšnih primerih so nepogrešljivi avtomati za vodo, ki prinašajo čisto pitno vodo v vsak kotiček. Tisti avtomati za vodo, ki se polnijo z baloni, nudijo obilo pitne vode celo tam, kjer ni dostopa do vodovodnega omrežja!

Več tukaj.

Čista voda

četrtek, 2. marec 2017

Vitamin D v hrani ne zadovolji vseh potreb po vitaminu D. Ali veste, kje najdemo vitamin D v prehrani?

Vitamin D v hrani predstavlja le del načina pridobivanja tega pomembnega vitamina. Ključni del vitamina D nastaja v telesu, predvsem takrat, kadar je telo izpostavljeno sončnim žarkom. Vitamin D v prehrani nam lahko pomaga pri preprečevanju nastanka pomanjkanja vitamina D, vendar moramo ob tem uživati tudi prehransko dopolnilo. To je pomembno predvsem pri otrocih, ki potrebujejo vitamin D za normalen razvoj. V podjetju Valens smo pripravili prehransko dopolnilo za vas in vašega malčka. Z njegovo pomočjo bo imelo vaše telo vedno dovolj tega izjemno pomembnega vitamina!
vitamin D v prehrani

Vitamin D3 je ključni vitamin za otroke

Vitamin D3 igra ključno vlogo pri razvoju zdravih kosti in zob. Njegovo pomanjkanje se najpogosteje pojavi v zimskem obdobju, kadar smo redkeje izpostavljeni sončnim žarkom. Še posebej občutljivi so otroci, pri katerih lahko pomanjkanje vitamina D3 povzroči motnje v razvoju. Jih želite preprečiti? To lahko storite z vitamini za otroke. V podjetju Valens smo za vaše najmlajše pripravili vitamin D3 prehranski dodatek v obliki pršila. Za več informacij smo vam na voljo.
pomanjkanje vitamina D pri otrocih

sreda, 1. marec 2017

Proteini in zdravje v simbiozi za maksimalni učinek

Proteini in zdravje - prava kombinacija za lepo telo


Proteini in zdravje naj bodo v harmoniji. Ne pretiravajmo z vnosom proteinov, sploh pa si privoščimo le tiste najbolj kvalitetne. V Legrasport spletni trgovini na enem mestu najdete izvrstne proteine najbolj priznanih podjetij dopolnil k prehrani. Z njihovo pomočjo boste lažje in hitreje pridobili na mišični mas. Prav tako pa boste do sanjske postave prišli na varen način. Najboljša kombinacija za zdravje je uravnotežena prehrana, redna vadba in premišljen vnos proteinov. Ko je vaš trening bolj intenziven, zaužijte več beljakovin in rezultati bodo boljši.



ponedeljek, 20. februar 2017

Sladice brez glutena in sladkorja za najbolj zdrave med sladokusci

Naj bo vaš nov izziv peka sladic brez glutena in sladkorja, ki so dobre za prste obliznit, a super zdrave. Recepti brez glutena so z našimi slastnimi in kvalitetnimi mešanicami enostavni in zabavni. Sledite navodilom in ustvarite sladice brez glutena in sladkorja, ki si jih boste lahko privoščili brez slabe vesti. Razlike v okusu praktično ne boste opazili, vam bo pa še kako hvaležno vaše zdravje. Pecite z izdelki trgovine Peki za recepte brez glutena.
mafini brez glutena


Recepti za sladice brez glutena za hitro in enostavno pripravo

Če se želite posladkati, a ste alergični ali občutljivi na gluten, potem so naši recepti za sladice brez glutena naravnost za vas. V Peki trgovinah po Sloveniji in tudi na spletu lahko najdete številne izdelke brez glutena, s katerimi boste pripravili zdrave in nadvse okusne sladice, tudi piškote brez glutena in sladkorja. Gostje razlike v teksturi praktično ne bodo opazili, z našimi izdelki pa bo tudi dekoracija lepša. Prepričajte se sami in z našo pomočjo specite najboljše piškote brez glutena in sladkorja.
piškote brez glutena in sladkorja


Piškoti brez glutena in sladkorja za vse priložnosti

Trgovina Peki je kot nalašč za pripravo piškotov brez glutena in sladkorja, če obožujete čokolado, pa se z našimi izdelki lahko lotite tudi čokoladnih sladic. Tokrat povsem brez skrbi, s kakovostnimi sestavinami in mešanicami povsem brez glutena in brez sladkorja. Čokoladne sladice bojo zdaj primerne tudi za prijatelje s celiakijo in tiste, ki radi pazijo na linijo in bi se sicer sladkemu odpovedali. S čokolado ali brez pa navdušujejo piškoti brez glutena in sladkorja, ki jih z našimi izdelki lahko pripravite hitro in enostavno.
čokoladne sladice

Mafini brez glutena za sladokusce s celiakijo

Mafini brez glutena so lahko zares bogatega in slastnega okusa. Pripravite jih z našo mešanico različnih okusov, med katerimi so prva izbira čokoladni muffini brez glutena. Peki trgovine se nahajajo v Ljubljani, Ajdovščini in Mariboru, z nekaj kliki pa lahko vse za peko mafinov brez glutena naročite kar prek spleta. Če imate radi sladice in čokolado, vas bodo čokoladni muffini brez glutena navdušili. Pripravite jih sami in navdušite ob naslednjem druženju ali praznovanju.

brezglutenski izdelki


torek, 14. februar 2017

Izvirska voda Vila ena najbolj čistih, mehkih naravnih voda v Sloveniji in Evropi

Naravna izvirska voda, kot je Vila 902 predstavlja vir pitne vode v naravi. Ne vsebuje virusov ali parazitov. Tako je uporabljena v naravnem stanju, v katerem se nahaja v izviru. Izvirske vode se črpa predvsem na zaščitenih območjih, v gorah ali gozdovih, saj ti niso bili v stiku z industrijskim onesnaževanjem. Voda Vila priteka iz osrčja alpske krajine, iz izvira na Kašni planini, na 1100 m nadmorske višine, polni pa se le 200 metrov nižje na 902 metrih nadmorske višine. Gre za najčistejšo vodo v Sloveniji.

izvirska voda

ponedeljek, 16. januar 2017

Piškoti brez glutena! Recepti, navodila in nasveti za peko

Piškoti brez glutena! Recepti za peko, ob katerih razlike med glutensko in brezglutensko različico ne boste opazili! Slastno pecivo brez glutena: recept za pripravo se od običajnega recepta razlikuje izključno v izbranih sestavinah, ki ne vsebujejo glutena. Večina mlečnih izdelkov, jajca, maslo in margarina, olja in sladkor ne vsebuje glutena, zato jih uporabite brez težav. Za dietno pecivo brez glutena recept zlahka tudi prilagodite in nadomestite posamezna živila z brezglutenskimi različicami.

piškoti brez glutena recept

Recepti: sladice brez glutena in okusno brezglutensko pecivo

Recepti: sladice brez glutena, peciva, juhe in omake, s katerimi ne boste razočarani. Naj peka in priprava obrokov brez glutena postane izziv in nov kulinarični užitek! Nič lažjega, upoštevajte izkušnje stroke in posegajte po naravnih živilih brez glutena. Tudi okusna temna čokolada brez glutena vas bo prepričala, da glutena na svojem jedilniku resnično ne potrebujete. Peciva in torte pripravite iz brezglutenske moke, za preliv pa uporabite temno čokolado brez glutena.

recepti za sladice brez glutena

Čokoladne sladice v katerih bodo uživali otroci in odrasli!

Čokoladne sladice, s katerimi boste razvajali tudi alergike, naj vsebujejo le sestavine brez glutena. Gluten je beljakovina, ki se nahaja v žitih: pšenici, rži, ječnemu in piri. Poznamo tudi moke iz žit, ki ne vsebujejo glutena, kot na primer riževa, koruzna, čičerikina, ajdova, prosena, sojina in amarantova moka. Uporabimo tudi vsa druga živila brez glutena, kot so mleko, jajca, kakav, mlečna in temna čokolada brez glutena. Čokoladnim mojstrovinam bo tisti pravi okus najbolj poudarila prav temna čokolada brez glutena.

čokoladne sladice brez glutena