torek, 29. november 2016

Sladice brez glutena in laktoze, sladkorja mešanice za zdrave sladice


Sladice brez glutena in laktoze so izvrstna izbira, če želite živeti bolj zdravo, a se ne želite odpovedati  sladkemu razvajanju. Tako sladice brez glutena in laktoze nikakor niso namenjene samo alergikom, saj bo, če se odpoveste omenjenima sestavinama, vaše zdravje precej boljše. Podobno velja tudi za sladice brez glutena in sladkorja. Mešanice za pripravo zdravih sladic, ki bodo potešile sladkosneda v vas, najdete v trgovini Peki, vsi izdelki pa so vam na voljo tudi v spletni trgovini.

sladice brez glutena in sladkorja

Recepti brez glutena | recepti za zdrave, hkrati pa zelo okusne sladice

Recepti brez glutena so tako raznoliki, da se jih je nemogoče naveličati. Še posebej izstopajo sladice, ki ponujajo ogromno možnosti za eksperimentiranje. Če imate v družini alergika ali pa vas zanimajo bolj zdrave sladice, vendar na voljo nimate veliko časa, vas bodo zagotovo navdušile naše mešanice za sladice brez glutena. Recepti zahtevajo le nekaj minut dela. Mešanico lahko naročite v spletni trgovini Peki in že kmalu boste lahko razvajali sebe in svoje najdražje …

recept za jedi brez glutena

Peciva brez glutena za zdravo razvajanje | hitro pecivo brez glutena

Peciva brez glutena pogosto zahtevajo malce več vloženega dela. Ste naveličani stalnega preverjanja sestavin in skrbi, da bi kljub pazljivosti prišlo do alergijske reakcije? Ni treba, da vam pecivo brez glutena povzroča stres. Mešanice za peciva brez glutena, ki jih najdete v trgovinah Peki v Ljubljani, Mariboru ali v Ajdovščini, pa tudi v naši spletni trgovini, vam prihranijo čas in energijo. Mešanice lahko uporabite tudi za pripravo mafinov in mini tortic.

muffini brez glutena

ponedeljek, 28. november 2016

Simptomi gripe in njeno zdravljenje – blagi simptomi gripe so podobni prehladu

Simptomi gripe so zelo podobni simptomom prehlada. Šele, ko bolezen napreduje, postanejo simptomi gripe močnejši; zaprt nos, boleče grlo, povišana temperatura, boleče mišice. Za zdravljenje gripe nam ni nujno potrebno takoj obiskati zdravnika, saj je gripa virusna okužba in zdravnik navadno predpiše le počitek in pitje velikih količin čaja. Pri zdravljenju gripe pomagajo tudi prehranski dodatki za dvig odpornosti.

Proti gripi - zdravljenje

ponedeljek, 14. november 2016

Sirotka: za mišično maso in hitro regeneracijo po treningu

Sirotka je zdrava in bogata z beljakovinami, ki skrbijo za učinkovito obnovo mišic ter za uspešno pridobivanje mišične mase. Tako predstavlja koncentrirana sirotka v prahu enega osnovnih dodatkov za vse aktivne športnike. Če razmišljate o tem, da bi se lotili preoblikovanja svojega telesa, je sirotka za mišično maso zagotovo dobra izbira. V spletni trgovini Legrasport vam pomagamo poiskati izdelek, ki bi bil najprimernejši za vas. Ponujamo vam ugodne cene in zelo bogato izbiro.

sirotka

Pegasti badelj v kapsulah bo zaščitil vaša jetra pred strupi

Pegasti badelj je znan po svojem pozitivnem delovanju na jetra, zato spada med najbolj priljubljena in razširjena prehranska dopolnila. Spodbudil bo izločanje žolča, poleg tega pa bo poskrbel za boljšo prebavo in počutje. Pegasti badelj v kapsulah vam je po ugodni ceni na voljo v spletni trgovini Legrasport. Preizkusite moč tega starodavnega zelišča – mnoge rešitve za vaše težave z zdravjem lahko najdete prav v naravi! Presenečeni boste nad pozitivnimi učinki.

pegasti badelj

nedelja, 13. november 2016

Aminokisline BCAA vam bodo pomagale doseči optimalno formo

Aminokisline, ki jih telo ne more proizvesti samo, morate vnašati v telo s hrano, a v določenih primerih je težko v celoti zadostiti potrebam vašega telesa. Posebej športnikom se tako priporoča uporaba dodatkov, ki telesu zagotovijo vse potrebne aminokisline. BCAA spadajo med ključne aminokisline za optimalno pripravljenost. Poskrbele bodo za povečanje celičnega volumna, večje izločanje rastnega hormona in okrepitev imunskega sistema. V Legasportu jih lahko kupite po zelo ugodni ceni.

aminokisline

Proteini za mišice, ki ne predstavljajo tveganja za vaše zdravje

Proteini za mišice so vsekakor zelo priročni za tiste, ki ste fizično nekoliko bolj aktivni. Po naporni vadbi vam lahko proteini v prahu pomagajo do hitrejše regeneracije, poleg tega pa poskrbijo za učinkovitejše pridobivanje mišične mase. Kljub številnim prednostim pa so lahko določeni proteini za mišice problematični za zdravje. Če se odločite za nakup v spletni trgovini Legrasport, te nevarnosti ne bo. Ponujamo vam namreč le najkvalitetnejše izdelke, ki so povsem varni za uporabo.

proteini organicore