ponedeljek, 29. avgust 2016

Browniji in muffini brez glutena za zdrav posladek

Muffini in cupcakes brez glutena

Muffini brez glutena za zdravo sladico

Privoščite si zdravo, a nadvse slastno sladico, kot so muffini brez glutena! S pomočjo mešanic za pripravo biskvitov ter krem boste enostavno in hitro pripravili vse vrste zdravih slaščic, pa naj gre za brezglutenske cupcakese, kekse in čokoladno pecivo, ali pa so to browniji brez glutena. Oglejte si spletno ponudbo trgovine Peki ali pa se oglasite v naših trgovinah po Sloveniji ter si zagotovite vse sestavine za izdelavo zdravih in izjemno okusnih slaščic, kot so muffini in browniji brez glutena.

Sladice brez glutena: muffini, keksi in čokoladno pecivo

Sladice brez glutena

Sladice brez glutena

Če se želite posladkati a hkrati ohraniti zdravo prehrano, nizko telesno težo ter splošno dobro počutje, potem so mehki muffini, browniji, hrustljavi keksi ali okusno čokoladno pecivo brez glutena prava rešitev za vas! Mešanice za sladice brez glutena boste pripravili nadvse hitro in enostavno, čokoladno pecivo brez glutena pa lahko dodatno okrasite tudi z našimi jedilnimi barvami ali dekoracijami na brezglutenski osnovi. Oglejte si našo spletno ponudbo ali pa se kar osebno oglasite v trgovinah Peki po Sloveniji.

Keksi in čokoladni piškoti iz moke brez glutena

Keksi iz moke brez glutena 

Privoščite si zdrave, a nadvse okusne sladice, kot so dobri čokoladni piškoti brez glutena, mehki brezglutenski muffini in browniji ali hrustljavi keksi iz moke brez glutena. S pomočjo naših kvalitetnih mešanic za pripravo biskvitov in krem boste hitro in enostavno pripravili slastne slaščice, čokoladne piškote brez glutena pa lahko z našimi jedilnimi barvami in dekoracijami tudi unikatno okrasite. Poglejte si našo spletno ponudbo trgovine Peki, kjer vam najdete ugodne artikle kot so surovine in jedilni dodatki brez glutena.

Keksi in makroni iz moke brez glutena


Jedilna čokolada za čokoladno pecivo brez glutena

Jedilna čokolada brez glutena

Jedilna čokolada brez glutena

Tudi ko ste na dieti ali če se strogo držite brezglutenskega prehranjevanja, se lahko posladkate z okusnimi sladicami, pa naj gre za čokoladno pecivo brez glutena ali slastno brezglutensko torto. V trgovinah Peki smo vam zato na voljo postavili zdrave surovine kot so jedilna čokolada brez glutena, brezglutenske mešanice za kreme in biskvite ter ostale jedilne dodatke, s pomočjo katerih si boste hitro in enostavno pripravili mehko čokoladno pecivo brez glutena ali spekli hrustljave brezglutenske piškote.

Biskvit za čokoladno torto brez glutena za zdravo sladico

Čokoladna torta brez glutena

Čokoladna torta brez glutena

Če se želite posladkati, a hkrati ne želite v svoj jedilnik vpeljati nezdrave hrane, potem so naše Peki trgovine po Sloveniji prave za vas! Omogočamo vam ugoden nakup sestavin za biskvit za torto brez glutena, ki poleg visoko kvalitetnih surovin zagotavlja tudi izjemno slasten okus. Čokoladna torta brez glutena vam tako pomaga ohranjati telesno težo ter poskrbi za vaše boljše počutje, vi in vaši gostje pa razlike v okusu med navadnimi torticami in našo kvalitetno mešanico za biskvit za torto brez glutena preprosto ne boste opazili!